Verzending & Retourneren


Verzending

Verzendkosten is meestal een punt van discussie waar we hier wel even een uitleg voor willen geven.
Het zijn (vooral bij kleine bestellingen) behoorlijke kosten die PostNL, DPD en DHL aan ons doorberekenen (€ 6,95 tot 30 kg)  waar u noch wij iets beter van worden. Om u tegemoet te komen berekenen wij maar 3,95 euro door als verzendkosten, binnen Nederland.

Daarnaast bieden wij u de volgende mogelijkheden voor verzending:

  1. Een bestelling boven de € 75,-. Alle verzendkosten zijn geheel voor onze rekening. U kunt dit handmatig aanvinken. Geldt ook voor internationale zendingen.
  2. Elke laatste vrijdag van de maand zijn alle (op deze vrijdag) bestelde en betaalde artikelen via onze website vrij van verzendkosten bij een bestelling van € 25,- of meer, binnen Nederland.
    U zult uw pakket dan op de daaropvolgende maandag of  dinsdag via DHL of PostNL kunnen verwachten.

De hier genoemde bedragen ( €25,- en €75,-) zijn natuurlijk inclusief BTW.

Verzendkosten

* Binnen Nederland €3,95.

* Internationale zending (Belgie, Luxemburg, Duitsland) €5.95. Andere landen zijn op verzoek ook mogelijk.

*Afhalen in Zeewolde is ook mogelijk op afspraak. Uiteraard geen verzendkosten.

Retourneren

Is het artikel niet naar uw smaak of toch misschien groter of kleiner dan u verwacht? U mag binnen twee weken uw artikel GRATIS retourneren.

Retour doorgeven

Retourneren is gratis binnen twee weken na aankoop (uitzonderingen daar gelaten). Meld uw retour aan via onderstaand formulier.

Zorg ervoor dat het artikel in de oorspronkelijke verpakking zit (met de stickers erop). Dus als een artikel in een zakje verpakt is, doe hem er dan weer omheen. Terug in de bezorgdoos/zak is helemaal fijn, dat scheelt u weer verpakken.

Zelf afgeven bij een DHL/DPD/Postnl punt

U krijgt van ons een verzendlabel toegestuurd via e-mail. Deze dient u zelf te printen en op uw pakket te plakken. U levert uw pakket in bij een Postnl, DHL of DPD Parcelshop. Print het verzendlabel groot genoeg zodat de streepjescode goed te scannen is.

Uitbetaling

Zodra wij uw pakket/artikel hebben ontvangen krijgt u het aankoopbedrag van de producten retour.

Schade

Mocht er onverhoopt iets met het artikel aan de hand zijn dan proberen wij met u een redelijke oplossing te vinden. De artikelen worden voor verzending gecontroleerd. U dient altijd via de e-mail, info@tafelkleedjes.nl een foto van het defect aan ons te sturen zodat wij dit goed kunnen beoordelen.

Wij zullen eerst proberen het artikel te vervangen door een nieuw artikel. Mocht dit niet mogelijk zijn zoeken we een andere oplossing.

Retourformulier

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • ProductAantal 
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.